Logistikmedarbetare

Logistikmedarbetare 
 
Om Phoniro 
 
Phoniro är ett företag som levererar hårdvara och mjukvara för välfärdsteknik som bland annat innefattar digital nyckelhantering, trygghetslarm, e-tillsyn och tid- och insatsuppföljning. Merparten av våra lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Våra lösningar finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av våra lösningar. Sedan 1 februari 2018 ingår Phoniro som en egen enhet i ASSA ABLOY Global Solutions och vi är just nu i uppstarten av vår internationella resa. 
 
Om tjänsten 
 
Tjänsten är placerad på vårt lager i Halmstad och ingår i Supply Chain-funktionen. Du arbetar självständigt med att säkerställa vår hantering av in- och utleveranser från vårt lager. Vi är ett mindre team som jobbar med lager och logistik där det är du som i huvudsak ansvarar för våra in- och utflöden med support från de andra teammedlemmarna vid behov. 
 
Arbetsuppgifter 
 
I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Att göra godsmottagningar och inlagringar, både fysiskt och i vårt affärssystem 
  • Att plocka och packa order 
  • Att boka transporter, ställa ut fraktdokument och ha kontakten med våra speditörer 
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på lager såsom till exempel inventeringar 
 
Vem är du? 
 
Du har gymnasieutbildning och är van vid att arbeta vid dator med affärssystem och system för transportadministration. Kunskaper i affärssystemet SAP och TA-systemet Unifaun är meriterande. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och det är en fördel om du även behärskar engelska. Vi önskar att du har erfarenhet från liknande arbete inom lager och logistik. 
Som person är du driven, noggrann och du har en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har en god servicekänsla och förstår värdet av att våra kunder får rätt saker och i rätt tid. Du är en flexibel lagspelare som hjälper till att säkerställa att allt fungerar då vi är ett litet team. Utöver detta har du ett gott ordningssinne och är stresstålig.  
 
Övrig information 
 
Start: Omgående 
Omfattning: Tidsbegränsad anställning på 12 månader, heltid 
Placering: Rörkullsvägen 4, Halmstad 
 
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anders Karlsson, Produktions- och logistikchef, på anders.karlsson@phoniro.com. 
Sista ansökningsdag är 3 juni, men ansök gärna omgående då intervjuer och urval sker löpande. 

Halmstad
Sweden

Submit your application